JVPN

JVPN er en proprietær løsning basert på TLS-kryptering, sertifikater, perfect forward secrecy og hardware-aksellerasjon. Dette gjør at ytelsen er maksimal i forhold til andre løsninger.
Programvaren følger med JLinux-distribusjonen. For andre operativsystemer, ta kontakt med support.

Programmet er CLI-basert og tar følgende kommandoer:

# jvpnclient <vpn-server> <brukernavn> (passord eller blank for å spørre) (engangspassord. Blank for å hoppe over. Ikke satt for å spørre)