Filområdet

Filområdet tilbys via FTP, WebDAV og webbasert. Alle 3 løsningene tilbyr det samme innholdet, men den webbaserte har i tillegg integrert dokumentredigering, regneark, presentasjoner, bilderedigering/visning, mediaspiller/streaming, kryptering, versjonshåndtering av eldre filer og fulltekstsøk.

For tilkobling og apps til bruk mot filområdet, se lenkene øverst til høyre på det webbaserte filområdet https://mail.netclient.no/file

Servernavn for webdav er https://fs.netclient.no/

Servernavn for FTP er fs.netclient.no

Støttede filtyper på web

Filer som støtter redigering støtter også høy sikkerhet/klientside kryptering

*Avspilling av lyd/- og videoformater er avhengig av støtte i nettleser.

Backup

Backup blir gjort i sanntid med en gang en endring eller ny fil blir lastet opp.Vi beholder i dag kun 1 backup om dagen av den samme filen. Backupen blir lagret i sanntid på 2 forskjellige datasentre.

Det blir også tatt backup av alle eldre versjoner av den samme filen. Eldre versjoner av en fil er tilgjengelig direkte fra web for sluttbruker.

Kjente problemer og begrensninger

Windows

FTP

WebDav

Mac OS X

FTP

Webdav

Linux